Stijn van den Munckhof

Stijn van den Munckhof

Stijn van den Munckhof

#12

Stijn van den Munckhof

19 jaar Horst

Ik ben Stijn van den Munckhof, 19 jaar oud, woonachtig in Horst en lid van D66. Ik studeer Biomedische Wetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Van kinds af aan ben ik al ge├»nteresseerd in de politiek. De vorige gemeenteraadsverkiezingen heb ik mogen proeven aan de campagne van D66-GroenLinks, deze keer vervul ik een actievere rol.

Als jonge nieuweling binnen de partij zou ik natuurlijk kunnen verkondigen dat ik er ben voor de jongeren in Horst aan de Maas en de vertegenwoordiging van deze doelgroep binnen de gemeenteraad, natuurlijk is dit ook zo. Toch vind ik dit te gemakkelijk, het is logisch dat ik voor deze doelgroep sta want ik val er immers zelf onder. In plaats daarvan probeer ik wat meer het hele plaatje te bekijken. Hoe gaan alle doelgroepen binnen onze gemeente samen? Want jong, oud, links, rechts, progressief en conservatief. Uiteindelijk moeten we gezamenlijk tot beslissingen komen die de belangen van zoveel mogelijk mensen vertegenwoordigen.

Ik sta natuurlijk achter de kernwaarden van onze partij, desalniettemin vind ik het belangrijk om mij zo breed mogelijk te blijven ori├źnteren. In gesprek gaan met IEDEREEN is hierin noodzakelijk. Op deze wijze hoop ik mijn inzichten te verbreden en tot passende oplossingen te komen voor Horst aan de Maas.


Volledige kieslijst